Actueel

PROMO actie 2021

      LEES ER HIER MEER OVER !     


De NIEUWSBRIEF van juni 2021 van Oud-Fit


Oud-Fit heel voorzichtig uit “Lockdown”

Na lange tijd wil Oud-Fit weer voorzichtig beginnen. We kunnen vanzelfsprekend alleen maar buiten sporten, bij mooi weer, en op de 1,5 meter afstand.
Er zal vooral gewerkt worden aan spierversterkende oefeningen en conditieverbetering.

Meer inlichtingen over deze activiteiten zijn te vragen via onze e-mail: oudfitwijchen@gmail.com, of via telefoon: 06 51058694.

Verder vertrouwen wij erop in september 2021 weer te kunnen starten met onze diverse activiteiten in de verschillende sportzalen.
Deze activiteiten zijn te vinden onder het tabblad “programma”. U bent ook dan van harte welkom.


Hoe overleef je dag in dag uit thuiszitten?

Breng jij om wat voor een reden dan ook veel tijd thuis door?
Dan kan het zijn dat je het lastig vindt om voldoening uit je dag te halen, opzoek bent naar een eigen structuur of manieren om je dag in te vullen. Doordat je bijvoorbeeld jezelf dagelijks aan je eigen haren het bed uit moet trekken en vervolgens motivatie moet zoeken om de dag weer door te komen.
Onze praktische survivalgids ‘Hoe overleef ik dag in dag uit thuiszitten?’ staat vol met tips en tricks. Je maakt de gids persoonlijk door de werkbladen te gebruiken. Benieuwd naar de inhoud?
Bekijk het inkijkexemplaar hieronder of bestel de gids direct hier! Kijk voor meer informatie op onze website: www.hoeoverleefikthuiszitten.nl